perjantai 28. toukokuuta 2010

Perjantaita

Huonosti nukutun yön jälkeen luulin etten jaksa tehdä tänään yhtikäs mittään, päinvastoin kävi ... olen ollut koko päivän menossa kaupasta toiseen Duracell-pupumaisesti :) Mutta palataanpa huonosti nukuttuun yöhön. Kihlattu nukahtaa heti kun pääsee sänkyyn, mutta mitä minä teen? ...No, pyörin vuoronperään kyljeltä toiselle ja kuuntelen ohi menevien autojen ääniä. Mietin pitäisikö tehdä jotain järkevää? Mitä järkevää keskellä yötä voi tehdä .. hmmm ... ei yhtään mitään ..jatkan siis pyörimistä ... kunnes NUKAHDAN, yes! Aamulla mies herää kuuden aikoihin töihin ja minä tietenkin samaan aikaan täysin energisena. Nousen sängystä ja siirryn sohvalle katsomaan Huomenta Suomea. Vietän aikaa sohvalla sellaiset parisen tuntia kunnes väsymys alkaa painamaan päälle ja päätän mennä nukkumaan. Nukahdan melkein samantien ..MUTTA, puhelin soi hetken päästä ainakin kolme kertaa, joten ... luovutan nukkumisen suhteen ja nousen ylös.

Tänään tosiaan oli toivon mukaan toiseksi viimeinen neuvolakäynti. Kaikki jälleen näytti olevan oikein hyvin ja edelleen odotellaan vauvan saapumista tähän maailmaan. Voi kun itse saisi päättää synnytys ajankohdan ... :) Serkkuni muuten, jolla oli laskettuaika minun jälkeen kolme päivää synnytti tänään aamulla pienen tytön ;) Näin siis kaikki muut ympärillä poksauttelee vauvansa paitsi minä :)) ..ei auta muuta kuin odottaa.

Mutta vauva-asioista sisustukseen. Kävimme ostamassa tänään nämä ihanat lepotuolit Ikeasta. Sain aivan mielettömän sisustusinspiraation neuvolakäynnin jälkeen joka oli tietenkin pakko toteuttaa samantien. Laitan kuvia tänne lepotuoleista kun ne on otettu paketeista pois ja aseteltu omille paikoilleensa olohuoneeseen. Alla on kuitenkin kuva tuolista Ikean sivuilta.

Mukaan shoppailureissulta tarttui myös nämä ihanat housut, joista saa paremman kuvan Gina Tricotin sivuilta. Housut sopivat juuri erinomaisesti raskaana olevalle ja pienen lapsen kanssa joka paikkaan menevälle äidille :) Tänään suosin erityisesti pelkkää pellavaa.



Housut - Gina Tricot
Toppi - H&M
Lyhyt takki - H&M (ainakin 10 vuotta vanha ostos, mutta käytössä edelleen)
Kangastennarit - H&M

2 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Kutsua laitettu. :)

Hih, tutulta kuulostaa. Tulee niin mieleen omat raskausajat. Kovasti tsemppiä ja jaksuja! <3 Mikä rv sulla on?

Ihana tuo ikean nojatuoli, muutenkin tykkään ikeasta tosi paljon. :)

Karina kirjoitti...

Kutsu vastaanotettu :)

Veikkaan että raskaus viimeisillään on meillä kaikilla naisilla kutakuinkin samanlainen :) Tällä hetkellä mennään rv 38 loppupuoliskolla :) Eli vauva voi syntyä minä hetkenä hyvänsä ;)

Mäki tykkään Ikeasta todella paljon, sieltä tosiaan saa hyvää ja käytännöllistä tavaraa halvalla, mun lempparituotteet on erityisesti tuoksukynttilät ..ne tarttuu käteen joka visiitillä ;)