tiistai 28. joulukuuta 2010

Meidän joulu

On varmasti sanomattakin selvää, että olen pitänyt aika pitkän kirjoitustauon. Olen ollut niin kiinni meiän pikku vesselissä etten ole jaksanut/tehnyt mieli kirjoitella yhtikäs mittään. Ja toiseksi olen pitänyt blogiani aika tylsänä enkä ole ajanpuutteen takia jaksanut miettiä mitään uudistuksia.

Kirjoitustauon aikana olen saanut todella kivoja kommentteja ja pyyntöjä blogin jatkamista varten. Ja näiden nimenomaisten pyyntöjen ansiosta jatkan kirjoittelua ilman suurempia paineita ja uudistuksia ellei lukijani toisin toivovat :)

Mutta nyt kurkataan meidän jouluun -->

Äidin pikku joulutonttu kovasti yrittää saada kamerasta kiinni :)
Jouluaaton poseerausta ;))

Keittiön joulutunnelmaa


Olohuoneen joulutunnelmaa ja väsähtänyt joulutonttu :)



Meidän ihana tanskalainen jalokuusi ja uudet valkoiset kuusen koristeet. Kiinalaisen horoskoopin mukaan ensi vuoden pitää olla valkoinen/valkea (jos en ihan väärin muista). Tästä syystä ostimme pelkkiä valkoisia kuusen koristeita.


Joulupöytä koreana. Ihan nälkä tulee näitä kuvia katsellessa ....hetken päästä (soitto lähimpään pizzeriaan ja kebabin tilaus) :))


Meillä syödään aika lailla mixattu jouluateria. Minä en kauheasti tykkää suomalaisesta jouluruoasta koska se on mielestäni todella tylsä eikä koostu lähes mistään muusta kuin peruna/porkkana/lanttu-laatikosta ja kinkusta, noh okei ja ehkä rosollista. Itse olen tottunut syömään vähän erilaista jouluruokaa. Tänä vuonna en kuitenkaa halunnut ähkyjouluateriaa, joten ruoat pidettiin minimissä ja näin jälkeenpäin pakko todeta että päätös oli oikea. Ei yltäkylläisyyden tunnetta eikä ähkyoloa :)

Jouluateriamme koostui tietenkin peruna -ja porkkanalaatikoista, koska suomalainen kihlattuni niistä tykkää. Näiden lisäksi syötiin röstiperunaa (thanks to Jamie O:n reseptin), lohimedaljonkeja ja katkarapucoctailia. Eikä siis muuta eli ei extrajoulukiloja =)

Tässä meidän väsähtynyt joulutontumme joka muuten nautti enemmän lahjapaperista kuin saamistaan lahjoista :))

Näkemisiin ensi postauksen merkeissä. Nyt se kebabi nassuun ja vaaveli kylvetyksen maailmaan :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eiiiiikä... poitsu on kasvanut ihan mielettömästi... niiiiin söpö pullukka =D
T: Lellu

Karina kirjoitti...

Hahaaa, söpö pikku pallero tosiaankin :D

Anonyymi kirjoitti...

Teidän koti näyttää tosi kivalta ja ihanan kotoisalta :) Vietittekö joulun ihan vaan kolmistaan vai kävittekö teidän vanhempienkin luona?

Niin ja ei tarvii vastata seuraavaan kysymykseen jos koet sen liian henkilökohtaisena. Mutta mietin vaan, että paljon sulle tuli raskauden aikana painoa lisää? Ja jäikö suurin osa kiloista sairaalaan vai tuliko paljon kotiin vietäväksi? Ja ootko päässyt ylimääräisistä kiloista eroon? Oon itse raskaana ja siksi tämmöisiä pohdin :D

Karina kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :) Kovasti yritämme sisutaa kotiamme valkean ja viihtyisän näköiseksi. Tosin en tiedä onko kovin järkevää sisustaa valkoisella teemalla kun pieni vipeltäjä kasvaa hurjaa vauhtia ja kiinnostuu uusista asioista joka päivä :)

Jouluaattona olimme ensimmäistä kertaa ihan oman perheen kesken. Muina pyhäpäivinä kävimme vanhempien ja hyvän ystäväperheen luona. Ensi vuonna jatkamme samalla kaavalla tai sitten kokoonumme kaikki yhdessä. Sen näkee sitten :)

Raskauskiloja mulle kertyi koko raskauden aikana 20 kiloa ja sairaalaan jäi 14 kiloa. Mulla henkilökohtaisesti kilot karisivat todella hitaasti ja edelleen muutama ns. ylimääräinen kilo on mutta kroppa on palautunut lähes entiseen muotoonsa :)

Saanen kysyä milloin sulla on laskettuaika?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos painovastauksesta :) Mulla on vielä tässä aikaa ennen kuin vauva syntyy, la on huhtikuun lopussa. Nyt on tullut painoa lisää joku 8 kiloa, eli kai se vielä aika normaaleissa rajoissa liikkuu, tosin nyt tuntuu että sitä tulee lisää ihan tosi nopeasti.. Mutta pitää kans toivoo että ne jäis synnärille :D ainakin suurin osa. Koska pelkään jo valmiiks, että jos jää vielä paljon "kotiin vietävää", niin en saa ikinä tiputettua niitä :)

Karina kirjoitti...

Anonyymi: Sullehan ei ole tuota painoa tullut paljon yhtään :) Mulla oli tossa vaiheessa kertynyt jo ainakin 15 kiloa. Ei kannata stressata painoasiaa. Kyllä ne kilot lähtee ajan kuluessa. Kunhan ei liikaa tuijota vaakaa ja nauttii elämästä lapsen synnyttä niin kilojen karisemista ei edes huomaa :)

Sulla on tulossa ihana ja kaunis vaihe elämässä. Nauti synnytyksestä ja ensihetkistä lapsesi kanssa :)