torstai 16. syyskuuta 2010

Jumbojettia ja neuvolaa

Katsoin eilen illalla siskoni ottamia kuvia jumbojetistä ja on kuulkas pakko perua sanani kuvien huonosta laadusta ... kuvathan ovat itseasiassa ihan ok. Kuvista myös varmasti huomaa ettei kyseessä ole ihan mikä tahansa pikku matkustajakone vaan kaikkien koneiden äiti, ainakin koosta päätellen :) Lupasin itselleni juuri että joskus tolla jätillä on matkustettava ihan minne tahansa se lentääkin ...aivan pakko :)

Tänään meillä oli jälleen neuvola kuukauden tauon jälkeen JA ensimmäisten rokotteiden vuoro. Pakko myöntää että teki ihan kipeetä katsoa sivusta kun pikkuista piikiteltiin vaikka kyseessä olikin erittäin tärkeä rokote terveyden kannalta. Äidistä ei ole mukavaa katsoa kuin lapsi kärsii. Onneksi pikkuinen rauhoittui aika piakkoin pistoksen jälkeen ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan .. mamman urhea poika ;)

Neuvolassa myös selvisi että viiden kilon rajapyykki on ohitettu ja ollaan itseasiassa melkein kuudessa kilossa. Pituuttakin on tullut lisää hienot 3,5 cm:ä ... eli nyt ollaan 59 cm:ssä :) Ihanaa katsoa miten niin pieni ihminen kasvaa hurjaa vauhtia ja päivä päivältä näyttää vanhemmalta uusine piirteineen. Eilen muuten kikatettiin ammeessa ensimmäistä kertaa oikein kunnolla. Pikkuinen nimittäin kutisee todella herkästi kaulan alueelta :) Voi sitä suloista kikatusta!

Alla kuvia jumbojetin vastaanotosta Suomen maille :)

*Ulkona sataa kaatamalla, pikkuinen nukkuu sängyssä ja vanhemmat nauttivat hetken rauhasta kynttilävalossa* :)

Ei kommentteja: