keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Syksyn sävelet

Tänään oltiin katsomassa paljon hehkutettua Lufthansan konetta ..maailman suurinta lentokonetta, Airbus A380. Katsomassa oli meidän lisäksi muutama sata lentokonebongari :) Oli kyllä aivan huikeeta olla katsomassa sellaista konetta mitä ei vain joka päivä näe/pääse kokeamaan. Itse lentokonetykkääjänä ja lentokonematkustajana olin ihan täpinöissä :) Laskeutuminen meni meiltä kuitenkin pikkaisen ohi, sillä seisoimme lentokentästä katsottuna oikealla puolella ja hyvin pitkällä kiitoradasta. Onneksemme lentokone kuitenkin kääntyi laskeudettuaan meidän suuntaan ja kurvasi eteenpäin. Heti laskeutumisen jälkeen kone saikin mahtavan vesipesun ..pitäähän maailman suurimman koneen olla puhdas ulkoakin, liikkui se sitten missä päin maailmaa tahansa :) Olisin kovasti halunnut tänne lisätä muutaman kuvan koneesta, mutta harmiksemme kuvista tuli huonolaatuisia. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat käydä lufthansan kotisivuilla tutustumassa tähän jätti möhkäleeseen.Lentokoneista syksyisiin tunnelmiin aka syksyisiin vaatteisiin. Kaivoin kaapin pohjalta lämpimämmät vaatteet niin itselleni kuin Alexanderillekin. Lämpimissä vaatteissa on mukava tehdä pitkiä kävelylenkkejä nauttien syksystä ja rattaissa loikoilevasta pienestä kaverista.
Alexanderilla päällä Timberlandin neule ja farkut sekä superlämpimät Just sheepskin tohvelisaapikkaat.Itse jätin jäähyväiset kesälle kääntämällä farkkulegginsien lahkeet caprimaisesti ylöspäin :)


Loaferit - Minnetonka
Legginsit - Pieces
Poolo - H&M
Liivi - Vero Moda
Huivi - Mulberry


Jäähyväiset on jätetty. Nyt syksy ja talvi saa tehdä tuloaan oikein kunnolla. Ja voisko tuleva talvi olla yhtä kauniin valkoinen kuin viimekin vuonna? Tämä mamma haluaa nimittäin leikkiä lumessa ensimmäistä kertaa lapsensa kanssa :)

Ei kommentteja: