torstai 23. syyskuuta 2010

Vähän sitä ja tätä

Taas on vierähtänyt kokonainen viikko edellisestä postauksesta. Yritin kyllä kovasti kirjoitella joka päivä mutta aina tuli joku este ...esteenä tarkoitan lapseni heräämistä päiväunilta :) Nyt hän kuitenkin nukkuu joten yritän olla nopea ja kertoa viikon kuulumiset.

Viime torstaina saimme tosiaan sen ensimmäisen rokotteen. Koko päivänä lapsi ei reagoinut rokotteeseen mitenkään mutta sitten yöllä nousi se kirottu lämpö joka kesti ONNEKSI vain yhden vuorokauden. Mielestäni yksikin vuorokausi oli tuskaa katsottavaa kun pikkuinen oli kuumeen vallassa eikä oikein jaksanut innostua mistään. Hymyili kuitenkin koko päivän aikana pari kertaa joka oli selvä parantumisen merkki.

Perjantaina koko rokote kurjuuden aikana sain ihan kivan yllärin, nimittäin sushi-aterian. Kihlattu oli tilannut pari päivää aiemmin Kalatukku E. Erikssonilta tämän mahtavan aterian minulle yllätykseksi :) Sushi on minun yksi lempiruoista, jota valitettavasti raskauden aikana ei saanut syödä. Nyt kuitenkin kun raskaus on takanapäin, voin jälleen nauttia sushin antimista. Suosittelen muuten kaikille sushin ystäville oikein lämpimästi kyseistä paikkaa. Kaikki sushi-ateriat valmistetaan tuoreista raaka-aineista noutopäivänä :)

Viikonloppu meni ihan vain kotona ollessa perheen kesken. Sai nauttia siitäkin kun ei tarvinnut tehdä yhtikäs mittään, sai vain olla :)

Maanantaina tapasin pitkästä aikaa vanhan koulukaverini, joka haltioitui ihan täysin pienestä pallerostani :D noh, kukapa ei?! :) Vauvat nyt vain ovat SÖPÖJÄ! Maanantaina muuten oli mukavan lämmin päivä ja päätin pitkästä aikaa lähteä ulkoilemaan ihan rennolla casual-lookilla.


Nahkatakki - Mango
Huppari - Zaran (ja kihlatun)
Kaulahuivi - Mulberry
Farkut - H&M
Tennarit - H&M

Maanantaina muuten kävin myös postissa hakemassa tämän iiiihanan talvitakin, josta unelmoin jo viime vuonna mutta silloin olin lievästi pyöristynyt joten hankinta jätettiin tälle talvelle. Takki on juuri oikean värinen, näköinen ja todella lämmin. Tällä takkisella kelpaa ulkoilla kovilla pakkasilla talvesta nauttien ja lumessa pyörien ;)

Kuva lainattu Nellyn kotisivulta

Tiistaina appivanhempani tapetoivat meille makuuhuoneen seinän kauniilla tapetilla. Kuvat valmiista seinästä lisään kun olen saanut lisättyä pari juttua makuuhuoneeseen, jolloin lopputulos on haluttu ja onnistunut.

Eilen keskiviikkona kävin pyörähtämässä äitini kanssa kaupungilla hoitaen juoksevia asioita ja vieraillen ensimmäistä kertaa Riviera Maisonin liikkeessä. Kyseisen yrityksen kotisivuilla olen pyörinyt jo pidemmän aikaa, mutta liikkeessä en ole koskaan käynyt. Sanon kuitenkin sen, että liikkeeseen astuessaan sielun ja kehon valtaa harmonia ja tyyneys. Kauniisti liekehtivät kynttilät, levollinen musiikki ja tunnelmallinen sisustus saavat varmasti jokaisen asiakkaan rentoutumaan. Kaiken rentoutuneisuuden keskellä varasin lauantaiksi pari tuotetta ehostamaan meidän uutta makuuhuonetta. Näistä kuvia tulossa myöhemmin.

Kahvilassa istuessani huomasin miten moni kiinnittää huomion pieneen vauvaan. Ympärillä lounastavat asiakkaat hymyilivät niin minulle kuin pikkuiselleni. Mamman pikku julkkis :)

---> Tuleva lauantai: Riviera Maison here we come!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kans ihan hullaantunut Rivieran liikkeeseen ja tuotteisiin! :)

Kiva lueskella tätä blogia! Terkkuja kotiväelle!

-A-

Rouva V kirjoitti...

Ihania kuulumisia. <3

Mitähän ihanaa Rm juttuja sinulle on tulossa. ;)

Karina kirjoitti...

Annina: Kiitos terkuista, sinne kans :) Mukavaa kuulla että blogini on lukemisen arvoinen =)

Kiva huomata miten moni tykkää RM tuotteista :))

Naana: Kävin juuri tänään aiemmin lukemassa blogiasi. Ja pakko myöntää että teillähän on mielettömän kaunis koti :) Hienoa työtä ootte tehneet! :)

RM liikkeestä lähtee mukaan iso tyyny sängyn päätyyn, ehkä joitain tyynyjä ja kaksi isoa maljakkoa kynttilöille :) Voisin kyllä ostaa liikkeen tyhjäksi jos saisin :)