perjantai 23. huhtikuuta 2010

Päivän asu ja 2 päivää muuttoon :)

Hallelujah, kohta se hetki koittaa. Pääsee ikiomaan asuntoon ja siitä saa tehdä juuri mieluisensa. Tätä olen odottanut kohta kuukauden. Pieni stressi vain valtaa mielen, kun pelkästään mietin miten kerkeämme laittaa koko asunnon valmiiksi ennen pikkuisen tuloa. Pieniä askareita on mielin määrin. Toki äitiyslomalla on aikaa tehdä kaikennäköistä, mutta kävelevänä lumiukkona rehkiminen ei aina innosta ...vaikka viime aikoina olen ollut reipas muuttolaatikoiden pakkailun suhteen :)

Ai niin ja se bussimatka. Tänään sovin tapaamisen äidin kanssa keskustaan. Laitoin itseni kuntoon ja lähdin bussipysäkille. Bussi tuli, astuin sisään ja menin istumaan melko taakse. Bussin etupenkeillä istui miespuolinen henkilö joka oli täysin aineiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena. Noh, sen enempää en ajatellut koko henkilöä, sillä hän istui hyvin kaukana minusta. Laitoin napit korville ja väänsin volumen lähes täysille. Kuuntelin ihanan menevää musiikkia.

Matkan puolessa välissä tämä kyseinen mieshenkilö nousee omalta paikaltaan ja lähtee kävelemään kohti ovia. Ajattelen:'' Yes, hän poistuu bussista''. Ei ei ei ...ei hän poistukaan. Bussi jatkaa matkaa ja tämä mies tulee istumaan edessäni olevan miehen eteen. Ja mitä tästä syntyy. Kiroilemista, uhoamista ja huutamista. Nyrkit heiluu, onneksi kukaan ei loukkaannu. Istun paikallani ihan paniikissa ja toivon että bussi saavuttaa päämäärän ja pääsen ehjänä ulos. Thank God, loppumatka meni ilman rähinöitä ja minä pääsin pallovatsani kanssa ehjin nahoin tapaamaan äitiäni. Ei mikään mieluinen bussimatka raskaana olevalle.

Valaan pyytäjä liivi - Vero Moda
Neuletakki - H&M
Raidallinen pitkä paita - Vero Moda
Nahka legginsit - H&M
Saappaat - Zara



Oikein mukavaa perjantai-iltaa kaikille! :) Tämä tyttö ja masuasukki suuntaavat kaverin valmistujaisiin.

2 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Meille maalaisille ei tuollaista pääsekään sattumaan :)


Kiva blogi sinulla. Itselläni hyrrää kova vauvakuume (taas/yhä) ja kiva seurata,kun jokukantaa unelmaansa!

Johannan luota löysin. Pitääpä poiketa toistekin!


Kivoja juhlia!

Karina kirjoitti...

Se onkin hyvä puoli maalaiselämässä, ei hörhöt pääse ahdistelemaan :)

Mulla taitaa olla krooninen vauvakuume :) Veikkaan että vauvan synnyttyä kuumeilen vielä enemmän ;)

Poikkea ihmeessä uudestaan, olisi mukavaa saada lisää lukijoita :)