perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vaavelin sänky
Ihanaa, pinnasänky on koottu ja lakanat pesty ja silitetty. Lopputulos johon olen enemmän kuin tyytyväinen, näkyy yllä olevissa kuvissa. Nyt vain odotellaan tulevaa asukkia :)


Pinnasänkyä on muuten saanut etsiä pitkin maailmaa. Olimme jo alunperin valinneet pinnasängyn/juniorisängyn Mamas&Papakselta, mutta viime metreillä muutimme mielemme. Asiaan vaikutti ensinnäkin kallis hinta ja sängyn massiivinen koko. Sain toden teolla etsiä sänkyä kaikista maailman nettimyymälöistä, kaupoista ja huutokaupoista. Onneksi sain vinkin Lastenturva liikkeestä, josta meidän helmi sitten löytyi. Kaikki osui heti kohdilleen, hinta,väri ja kokonaisuus. Sänky sointuukin nätisti makuuhuonemme värimaailmaan ja muihin huonekaluihin :)


Vapun jälkeen käymme vielä ostamassa sängyn reunalle leikkimobilen, jonka jälkeen kokonaisuus on vauvaa vaille valmis ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saako tota sängyn pohjaa laskettua, kun lapsi kasvaa? Ihana sänky on kyllä :) Mitä tuli tuo kokonaisuudessaan maksamaan?

Karina kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Sängyn pohjan saa kyllä laskettua kolmeen tasoon, onneksi :) Kokonaisuudessa sänkykompleksi tuli maksamaan noin 500 euroa.