tiistai 6. huhtikuuta 2010

Bäk to Blogin maailmaanPitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt jatkaa bloggailua tai aloittaa blogin kirjoittamisen ihan puhtaalta pöydältä. Aikasemmat kirjotukseni ovat vuodelta 2006 ja ne kaikki liittyivät markkinointikurssiin. Uutta blogia en jaksa/halua perustaa, joten jätän ''kallisarvoiset'' opiskeluajan mietteet kummittelemaan tämän blogin taustalle :)

Nyt kuitenkin päästään itse asiaan. Raskaus on edennyt niinkin pitkälle että ollaan ohitettu maaginen raskausviikko 30. En tiedä mistä tuo maagisuus johtuu, ehkä siitä että pikkuinen pullahtaa maailmaan jo ihan piakkoin :)) Edessä on kuitenkin vielä kaiken näköistä, nimittäin muutto omaan asuntoon, asunnon ''ehostus'' ja ehostuksella tarkoitan seinien maalaamista sekä sisustustavaroiden shoppaamista. Ja mähän olen tehnyt jo kollaasin meidän uudesta sisustuksesta joten muuttoa odotellessa ideat saavat muhia pienessä päänkopassani. Sisustus saa kuitenkin olla selkeälinjaista ja maanläheistä. Paljon valkoista, ruskeeta ja harmaata sekä rottinkia..rottinkia ja rottinkia :) Olen ihan täysin hurahtanut maalaismeininkiin, mistä lie moinen johtuu ...raskaudesta varmaankin.
Viime viikolla tilasin Englannista pikkuiselle petivaatteet ja nyt kuumeisesti niitä odotan. Pinnasänkyä on saanut etsiä niin Suomen sisältä kuin ulkoakin. Onneksi ihana kaverini kertoi Lastenturvan olemassaolosta, josta sitten löytyi se oikea pinnasänky. Lastenturvasta tarttui mukaan paljon muutakin shopaholicolle kuten superpehmeä Mamas&Papas uniriepu, kolme erilaista tuttipulloa, ensimmäiset tutit ja turvakaukalo. Rahaahan noihin meni, mutta sitäkin parempaan tarkoitukseen. Ei siis kaduttanut yhtään :D


Eiköhän tässä ollut ensimmäinen postaukseni 4 vuoteen. Jatketaan taas huomenna raskaana olevan elämäntäytteisillä ajatuksilla. Adios!


Ei kommentteja: