perjantai 16. huhtikuuta 2010

Sateinen kävely, päivän asu ja asusteet

Tuli jälleen yöllä nukuttua koiranunta. Tähän saattoi tietenkin vaikuttaa supistukset, jotka päättivät alkaa suht koht kipeinä juuri ennen nukkumaan menoa. Supistukset sitten jatkuivat läpi yön, kunnes aamulla oli aika lähteä töihin ja kipu hävisi kuin seinään, onneksi. Olin kuitenkin nukkumattomasta yöstä todella väsynyt ... ja epäilin jo suuresti tulisiko työnteosta mitään. Töissä oli jälleen hyvin hiljainen päivä, joten kauheasti ei tarvinnut rehkiä. Tosin mitä enemmän töitä - sitä paremmin pysyy hereillä :)

Tsemppasin niin pitkälle kuin jaksoin kunnes tuntia ennen työpäivän päättymistä päätin että nyt on levon aika. Läksin kotiin. Kotiin lähtiessä mietin kävelenkö metroasemalta vai menenkö kiertoreittiä bussilla. Kipujen takia en jaksanut millään tehdä n. 2 kilometrin kävelylenkkiä, joten valitsin bussimatkan. Bussimatkani kuitenkin koostuu kahdesta eri bussista. Ensimmäisellä pääsen puoleen väliin ja toisella suoraan kotipihan eteen. Ongelmaksi koituu yleensä se, että bussi nro 2 on joko juuri mennyt tai tulee myöhässä. Bussien bongailu on tietynlainen taitolaji =) .. Tuurillani bussi nro 2 oli juuri mennyt. Ei auttanut jäädä seisomaan, lähdin kävelemään.

Kävelyn aikana alkoi tihkuttaa ja pikku hiljaa tihkutus muuttui kovaksi sateeksi. Se ei onneksi minua haitannut, olinha varautunut säähän kuin säähän hyvillä kengillä. Sateessa kävely toi mieleen kesän ja sen raikkauden jonka kesäsade synnyttää. Kotiin tultaessa napsin pari kuvaa päivän asusta ja asusteista.

Rannekoru - Nelly
Rannekello - Guess
Olen kullan paras ystävä ja sen huomaa minun koruistani :)

Jälleen minulle rakas trenssi - Bershka
Raita mekko - Vero Moda
Legginsit - H&M
Saappaat - Zara
Kaulahuivi - Mulberry

Ei kommentteja: