torstai 29. huhtikuuta 2010

Täällä taas lyhyen tauon jälkeen :)


Oukei mistä sitä alottais. Ensinnäkin pahoittelen pidempää bloggaustaukoa. Paljon ollut muuttoon liittyviä askareita joilta en ole kerennyt koneen ääreen. Mutta aloitetaan näillä.

Sunnuntai

Sunnuntaina oli varsinainen muutto, ehkä rankin ikinä. Raskaana on todella turhauttavaa muuttaa kun ei itse pääse auttamaan muita. Onneksi meillä oli paljon sukulaisia ja kavereita kantoapuna, muuten muuttaisimme varmaan vieläkin :) Kotimme näyttää tällä hetkellä puolivalmiilta. Makuuhuone on lähes valmis ja muita huoneita koristaa kauniin valkoiset muuttolaatikot :)

Maanantai

Kävimme hakemassa pupusen sängyn lastenturvasta sekä suoritettiin pakollinen uuden asunnon kierros Ikeassa. Tuoksukynttilöitä lähti mukaan iso pussillinen, josta puolet on jo poltettu. Kynttilät ovat aitoja tunnelman luojia ;)

Tiistai

Tiistaina olimme siivoamassa vanhaa asuntoamme 4 tuntia. Minusta ei taaskaan ollut hirveästi apua muille, lähinnä pidin seuraa. Onneksi äitini ja kihlattuni hoitivat siivouksen kunnialla hinkkaen kaikki nurkat kiiltokuntoon. Siivouksen jälkeen oli vielä pinnasängyn kokoamista ja muita kodin askareita.

Keskiviikko

Keskiviikkona oli sitten kauan odotettu synnytysvalmennus. Tykkäsin valmennuksesta todella paljon ja siitä jäi positiivinen mieli. Kätilömme oli taitava puhumaan ja on selvästi alansa ammattilainen. Olen siis varmasti hyvissä käsissä :) Ensi viikolla on synnytysvalmennuksen toinen osa, sitä odottaessa ...

Torstai

Päivän tapahtumat pähkinäkuoressa: Vanhan asunnon avainten palautus sekä vierailu ruokakaupassa.

Päivän asu

Takki - Easy Comfort
Huivi - Mulberry
Neule - Asos
Legginsit - Gina Tricot



Ei kommentteja: