sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

I love them :)

Synttärit ovat ohi mutta lahjat vasta tulossa. Sovimme kihlattuni kanssa että saan itse päättää mitä lahjaksi haluan ja olenkin miettinyt sitä tässä viimeiset päivät pääni puhki. Sitten muistin kuinka kattelin Minnetonkan kenkiä talvella, tekemättä ainuttakaan tilausta. Olen kuolannut näiden kenkien perään aina vähän väliä kun olen vieraillut Minnetonkan sivuilla :) Nyt minulla on vihdoin syy ja tarve kenkien ostolle ..tai no tarpeesta en tiedä, sillä kenkiä löytyy muutenkin omasta takaa mutta syyksi saa kelvata synttärit.




Nämä nahkaiset purjehduskengät sopivat erinomaisesti kaupunkikäyttöön ja päivittävät mukavasti sailor-lookin. Kuva lainattu Minnetonkan sivulta. Ja nämä mokkaiset purjehduskengät sopivat sekä sisä - että ulkokäyttöön. Itse aion käyttää näitä ehdottomasti lapsen kanssa ulkona ollessa, olen sitten kävelyllä metsän hiekkaisilla poluilla tai puhtaalla asfaltilla. Kuva lainattu Minnetonkan sivulta.



Ja nämä ihanuudet oli aivan pakko saada. Ne eivät erityisesti liity lahjaani mitenkään mutta hinnan ja ulkonäön puolesta en voinut poistua Nellyn sivulta ostamatta näitä. Kuva lainattu Nellyn sivulta.

2 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Nuo keskimmäiset!! Paljonko maksaa ja onko linkkiä sinne mistä voi tilata? Tahtoo syksyksi. :P

Karina kirjoitti...

:) Tässä on suora linkki haluamillesi kengille

http://minnetonka.co.uk/moccasins_shop_products.php?cat=1&page=5

Kengät maksavat euroissa 89,65 € ja postimaksu taitaa olla 20 € jos en väärin muista. Postimaksu on aika korkea koska kengät tulee Englannista ..mutta ovat niin hienot että on pakko saada ;))