sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Viikonloppu kuulumisia

Viikonloppu on jälleen vierähtänyt lähes hetkessä mutta sepä ei meitä haittaa sillä huomenna juhlitaan minun syntymäpäiviä ;) Tarkoituksena on mennä syömään oikein hyvää ruokaa johonkin ravintolaan ... italialainen ravintola on yksi varteen otettava vaihtoehto, mahdollisesti suuntaamme sinne :)
Viikonlopun pyhitimme vain ja ainoastaan oleskelulle, sillä tämä voi olla meidän viimeinen kahdenkeskinen viikonloppu moneen moneen vuoteen. Joten lähdimme extempore-Ben & Jerry's jäätelökävelylle keskustaan. Ostimme isot pallot supermakeeta jäätelöä, jotka jälkeenpäin ajateltuna oli aikamoiset kaloriatomipommit :) Noh, mitä pienistä .. kesä on jäätelön aikaa. Kesken jäätelön nauttimisen onnistuin sotkemaan sitä onnistuneesti paitaani ja farkkuihin :)) Jäätelön putsauksen jälkeen kiertelimme Helsingin keskustaa turistimaisesti ja otimme kuvia. Hetken päästä nälkä pääsi valoilleen ja päätimme ostaa Kebabit (lisää kaloripommeja :)) Myöhään illalla teimme pitkän kävelylenkin kodin läheisyydessä. Iltaisin tehdyt kävelylenkit ovat lemppareitani.

Tänään heräsin jälleen kuudelta aamulla täysin pirteänä. Valvoin seuraavat pari tuntia pyörien netissä ja lukien Vauva-lehteä :) Väsymyksen iskiessä nukahdin syvään uneen ja nukuin n. klo 14.00 asti ... Päivällä sitten kun heräsin, sain ihanan aamupalan sänkyyn :) Aamupalan jälkeen teimme jälleen pitkän kävelylenkin Viikin pelloilla. Tuntuu että olen elämäni parhaimmassa kunnossa, vaikka olenkin viimeisilläni raskaana. Voisin kävellä vaikka 20 kilometrin lenkkejä jos haluaisin :)


Yllä kuvakollaasi viikonlopusta. Ja huomatkaa jäätelön putsausprosessi keskikuvassa ;)

2 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Paljon onnea ja ihanaa syntymäpäivää!!! <3

Karina kirjoitti...

Kiitos paljon onnitteluista! ;)