maanantai 14. kesäkuuta 2010

Lepotuoli

No niin. Olen vihdoinkin saanut otettua kuvia meidän uusista lepotuoleista, joista kerroin jo aiemmin Perjantaita - postauksessa. Tuolit ovat Ikeasta ostettu ja hintaa näillä ei tainnut olla kuin 69 € per kipale. Ostimme siis kahdet. Lepotuolit ovat selvästi kaukana laiskanlinna - tyylisistä nojatuoleista, mutta siron rakenteensa vuoksi sopivat vallan mainiosti meidän isoon olohuoneeseen.



Olen uuden asunnon myötä hurahtanut valkoiseen väriin ja se tietenkin näkyy näissä lepotuoleissa. Saas kuitenkin nähdä minkä värisiksi lepotuolit muuttuvat kun lapsi oppii konttaamaan/kävelemään :) Onneksi on keksitty kaiken maailman tehopesuaineet ja erilliset päälliset joilla saa peitettyä tahrat.



Nämä kauniit neulotut tyynyliinat ostin Stockmannilta. Alun perin minun piti itse neuloa tyynyliinat, mutta huonon lankavalikoiman vuoksi päätin ostaa valmiit, jotka itseasiassa sopivat kuin nenä päähän näihin tuoleihin.
Ja lepotuoleista raskausasiaan. Jälleen yksi neuvolareissu takana ja edelleen paksusti voidaan. Onneksi neuvolahoitajan mukaan pää on nyt kiinnittyneenä eli lähtö voi tulla koska vain. Sitä odotellessa :) ....

Ei kommentteja: