keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Laskettuaika ja matkarattaat

Eilen oli laskettuaika. Se tuli ja meni. Laskettuaikahan on pelkkä keskiarvo ja harva lapsi silloin syntyy. Jos en väärin muista, vain 5 % vauvoista syntyy laskettuna-aikana, eli hyvin vähän. Meillä tosin ihan alunperin lasketuksi ajaksi laitettiin tämä päivä, 16 kesäkuuta, mutta myöhemmin ultrassa se aikaistettiin päivällä. Joten ota sitten siitä selvää milloin se lapsen oikea aika on syntyä ... ehkä silloin kun lapsi niin itse päättä :) Näin meille sanottiin synnytysvalmennuksessa.


Olenkin päättänyt nauttia viimeisistä ''vapauden'' hetkistä ilman mitään paineita ja stressiä. Tähän asti olen toivonut koko ajan lapsen syntyväksi, mutta enää en sillä päätäni rasita vaan nautin, nautin ja nautin. En myöskään yritä käynnistellä synnytystä kotikonsteilla, en pitkillä lenkeillä enkä himosiivouksella vaan annan kaiken edetä omalla painollaan. Yhtä asiaa kuitenkin toivon kaikkein eniten; synnytys saisi käynnistyä itsestään. Käynnistyy se sitten veden menolla tai supistuksilla, mutta kunhan käynnistyy ITSESTÄÄN. Luomuna mennään niin pitkälle kun pää ja keho kestää.


Mutta lasketusta-ajasta matkarattaisiin. Ostin viikonloppuna uusimman Vauva-lehden, jossa oli arvostelussa muutamia matkarattaita. Olin katsellut meille yhtiä matkarattaita jo jonkin aikaa ja niistä olikin lehdessä pieni maininta. Ihastuin lehden myötä vielä enemmän näihin rattaisiin ja meinasin jo ostaa ne ... Kunnes ... Tänään sain kirjeen Matkahuollosta.


-Siis Matkahuollosta?
-Häh?
-Enhä mä oo tilannut mitään.
-Tai hetkinen.
-Olen tilannut ne kengät synttärilahjaksi Englannista, mutta ei ne tuu Matkahuollon kautta.
-Siis mikä paketti tää nyt sit on???


Soitan Matkahuoltoon ja sovin niiden kanssa jakeluajan huomiselle. Keskustelun aikana myös selviää että paketin paino on 10 kiloa.


-10 KILOA!!??! Äh, en tajua vieläkään mitään.


Onneksi huomaan Matkahuollon kirjeessä maininnan mistä paketti on lähtöisin; Orasel Oy Ltd. Ei kyllä kellot soi vieläkään, tosin nimi kuullostaa jotenkin tutulta. Googlaan yrityksen ja VOILÁ paketin lähettäjä selviää. En kyllä vieläkään tiedä mikä paketti sieltä on tulossa, sillä itse en ole mitään tilannut. Ei taas auta muuta kuin soittaa kyseiseen yritykseen ja tiedustella heiltä tästä mysteerisestä paketista.


Puhelun aikana selviää että olen voittanut arvonnassa matkarattaat siis juuri NE SAMAT MATKARATTAAT jotka olen halunnut ostaa. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä yhteensattumaa. Ja miten en ole edes muistanut koko arvontaa? Noh, sillä ei ole mitään väliä, enhän ole muistanut paljon mitään tässä viime aikoina ... kaiken voi laittaa raskaus dementian piikkiin :) Pääasia on se että olen voittanut Oraselin Jovi Io matkarattaat ;) Ei voi päivä paremmin mennä :) Alla kuva voittamistani rattaista.


Kuva lainattu Oraselin sivulta.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei vitsi mikä munkki sulle kävi ! =D
Onneksi olkoon rattaista ja toivottovasti baby tulee ulos sielt masusta nopsaa.. mä haluun nähä jo ! =D

Karina kirjoitti...

Mekin ollaan Mikon kanssa edelleen ihmetelty mikä tsägä meillä oikeasti kävi :) Mukavaa että elämä osaa yllättää myös positiivisesti ;)

Eiköhän baby kohtapuolin jo tule, tuntemuksia on riittänyt joka lähtöön :)

Niina kirjoitti...

Jei olipa hyvä tuuri!!:)

Tsemppiä viimeisiin päiviin!

Karina kirjoitti...

Maija: Oli kyllä uskomaton tuuri ;)

Kiitos paljon! :) Voimia tosiaan tarvitaan eritoten viimeisinä päivinä :)