sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Supistuksia ja muita mukavia kiputiloja

Olen taas viettänyt muutaman päivän postaustauon, johtuen epämukavista kiputiloista. Kiputilat ovat kyllä TODELLA epämukavia, mutta aina supistusten tultaessa/voimistuessa huudan sisäisesti Hallelujah :) ..tämä vihjaa siihen että haluan jo raskauden päättyvän ja odotan malttamattomana oman pikkuisen näkemistä.

Viime keskiviikosta lähtien olenkin tuntenut kaikki supistukset ja muut kiputilat entistä kivuliaampina. Torstaina illalla jopa uskalsin sanoa ääneen että tänä yönä sitä mennään synnyttämään, mutta nukuin kuitenkin nätisti muutamaa herätystä lukuun ottamatta. Viikonlopun aikana supistusten voimakkuus ja väli on tihentynyt ja jälleen viime yönä olin jo valmis synnyttämään ..mutta EI vieläkään mitään. Heräsin tosin kaksi kertaa järkyttävään kipuun, ja pian kivun laantuessa NUKAHDIN.

Tänään on sitten kolottanut joka paikkaan ja supistellut minkä kerennyt. Aamulla kesken hampaan pesun jouduin ottamaan seinästä tukea toisella kädellä, kun luulin kivun vievän minulta tajun. Toisella kädellä pestiin hampaita ja toisella otettiin tukea seinästä, käy se hampaiden pesu näinkin :) Kovista kivuista huolimatta tiedän synnytyksen lähestyvän ja raskauteni olevan ihan loppumetreillä. Tippaakaan ei harmita raskauden päättyminen, päinvastoin, kohta elämässäni alkaa uusi luku jota olen odottanut kuukausia. Pääsen nauttimaan samanlaisista hetkistä lapseni kanssa niin kuin alla olevassa kuvassa.

Kuva lainattu Liberon sivulta.

P.S. Huominen neuvolakäynti saisi jäädä ihan suosilla väliin ;)

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Moikka! Pitkästä aikaa tulin taas blogissasi piipahtamaan ja luinkin aikaisempia juttuja, joita en ollut vielä lukenut.. :)
Onnea viimeisiin odotuspäiviin ja tsemppiä suuren päivään! :)

Karina kirjoitti...

Kiitos Saara :) Pikkuisemme syntyi 22.6.2010 ..synnytyksessä elettiin jänniä hetkiä .. palkinnoksi saimme ihanan pienen poika vauvan :)

Pienen tauon jälkeen palaan jälleen kirjottelemaan tänne :) Ja pikkuinenkin on jo melkein 3 kuukautta :)