keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Synttärikukat/Liberon paketti

Maanantaina synttäripäivänä heti herätyksen jälkeen sain kihlatulta ihanan yllätyksen: nippu ruusuja ja mansikoita :) Parempaa ei voisi toivoa. Samalla postiluukusta tipahti kirje Liberolta, jossa pyydettiin noutamaan pieni lahjalaatikko Lindexiltä ...ei muutakuin vaatteet päälle ja matka kohti Lindexia. Kauppareissulla muutin mieleni italialaisen ravintolan suhteen josta kerroin aiemmin täällä. Tortillat ja muut meksikkolaiset herkut veivät voiton. Synttäripäivänä nautittiin siis meksikkolaista ruokaa.



Palataanpa hetkeksi Liberon lahjapakettiin. Mikä onkaan sen mukavampaa kuin saada ilmaisia lahjoja isoilta yrityksiltä. Libero vissiin jakaa näitä paketteja kaikille uusille mammoille ...saapahan tulevat mammat leveän hymyn kasvoilleen :) Paketin sisältö on myös järkevästi suunniteltu lapsen ensi hetkiä ajatellen, kuten vaipoilla, kosteusvoiteilla, pesuaineilla ja desifiointiliinoilla. Näistä tuskin mitkään tuotteet menevät hukkaan. Kokeillaan ensiksi ja ostetaan lisää jos tykätään.

Ruusuja kihlatulta ja vanhemmilta



P.S. Tänään oli JÄLLEEN neuvola. Vaavi oli kuulemma laskeutunut entisestään ja piakkoin pitäisi olla vatsan tällä puolella. Sitä siis odotellessa....

2 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Tuo paketti on kyllä kiva ja hyödyllinen. :)

Voi että sielä eletään jännittäviä aikoja. *Huokaus* <3 Meinaa ihan vauvakuumetta iskeä, hih. ;)

Tsemppiä ja voimia loppurutistukseen! <3

Karina kirjoitti...

Tuollaisia lahjapaketteja on todella kiva saada :)

Juu täällä tosiaan eletään jänniä aikoja :) Joka päivä toivotaan että pikkuinen tulisi jo :)

Kiitos tsempistä ;))